Mediation Achterhoek
als je verder wilt!

Even voorstellen

Welkom! Ik ben Annemarie van Leeuwen, MfN-registermediator en rechtbankmediator, woonachtig in de mooie Achterhoek. Als mediator ben ik er om je te helpen in jouw specifieke situatie, zonder oordeel en met volledige vertrouwelijkheid.

Annemarie van Leeuwen - Mediation Achterhoek

Mijn doel is simpel: ik luister, observeer en begrijp wat jij te zeggen hebt, zonder mijn eigen mening in te brengen. Mijn rol is om de weg te wijzen, samen te werken aan een oplossing die voor jou of jullie het beste werkt.

Of je nu midden in een conflict zit of gewoon begeleiding nodig hebt om verder te komen, ik sta voor je klaar. Laten we samen aan de slag gaan voor een positieve verandering in jouw leven, zodat je verder kunt gaan.

Achtergrond

Een aantal jaar heb ik als docent bij de Koninklijke Landmacht gewerkt. Na het afronden van mijn studie Bedrijfseconomie voerde ik diverse financiële adviesfuncties uit bij een grote Nederlandse bankinstelling. Het was tijdens het begeleiden van mensen in moeilijke financiële situaties dat ik vaak geconfronteerd werd met conflictsituaties waar mensen geen uitweg uit vonden.

Dit dreef mij om in 2016 de opleiding tot professioneel mediator te volgen en succesvol af te ronden, met accreditaties in familierecht en arbeidsmediation. Mediation geeft mij de kans om echt met mensen te werken en een bijdrage te leveren aan het herstellen van gesprekken tussen mensen in conflictsituaties. 

Samen ontdekken waar het fout is gegaan en waarom, dat is mijn passie.

Kwaliteit

Ik ben geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en ben ook erkend als rechtbankmediator door de Raad van Rechtsbijstand. Bovendien ben ik aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).

Als je behoefte hebt aan iemand die naar je luistert en helpt om conflicten op te lossen, sta ik voor je klaar. Laten we samen werken aan een positieve verandering in jouw leven.

Wil je weten of mediation geschikt is voor jouw situatie? Bel gerust voor meer informatie!

Contact